Follow It-Girl-Graphics on LinkedIn Follow It-Girl-Graphics on Facebook Follow It-Girl-Graphics on Pinterest

TmM_logo

Leefstijlcoach voor het hele gezin

Bij “Train met Marleen“ leren kinderen op een vrolijke, actieve en persoonlijke manier wat goede voeding is en waarom. Daarnaast bewegen en sporten ze samen met Marleen en doen ze oefeningen om weer sterk te worden. Dit wordt in een vertrouwde omgeving en op een manier gedaan die bij het kind en het gezin past.

Ontwerp Corporate design, logo, stationary, flyer en website

Karakteristiek De huisstijl wordt bepaald door icoontjes. Het logo staat voor sport + voeding. In de huisstijl wordt deze uitgebreid met aanvullende elementen met als resultaat maatwerk voor ieder kind voor een gezonde levensstijl.

Referentie “De samenwerking met Meike was uiterst prettig. Meike voelde heel goed aan wat mijn wensen waren. Bij de belangrijke stappen die zij zette voor het maken van een huisstijl en ontwerp van de website werd ik meegenomen. Meike werkt zeer professioneel en tegelijkertijd hanteert zij een persoonlijke benadering, wat ik als zeer plezierig heb ervaren. Meike werkt voortvarend en zeer nauwkeurig. Ik ben hartstikke trots op het resultaat; een prachtige huisstijl en website die helemaal bij mij past.”
Marleen van den Oetelaar, eigenaar

 

TmM_visitenkaartje

TmM_homepage

TmM_website

 

Terug naar homepage Naar boven