Follow It-Girl-Graphics on LinkedIn Follow It-Girl-Graphics on Facebook Follow It-Girl-Graphics on Pinterest

HOEZO_logo

Coaching, training, consulting

Hoezo last van stress of een burn-out? Hoezo heb jij een ongezonde levensstijl of eetpatronen? Hoezo ben jij levensmoe of zit je in een depressie? Of ben je gewoon uit balans?
Sjaak Muller biedt met HOEZO? door coaching, training en/of consulting structurele oplossingen met als doel vitaliteit, een gezonde leefstijl of gewoon een goede balans in het leven. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Ontwerp Corporate design, logo, stationary, website en social media

Karakteristiek Een labyrint. De vele, soms grillige wegen die kunnen leiden tot een centrale oplossing. Een rustpunt. Doelgericht en helder. Het logo is strak, maar tevens speels en dynamisch. Het beeldelement biedt veel mogelijkheden voor een uitgebreidere huisstijl. Het is een vriendelijk logo. Mede door het gebruik van het blauw. Het is eigenwijs en spannend. Je weet immers nooit welke weg dat je zult nemen, maar je weet wel wat je ijkpunt én eindpunt is. Dat ben jij!

Referentie “Meike Jurgens is een no-nonsense, enthousiaste en creatieve grafisch ontwerpster die tijd neemt voor haar klanten. Ze luistert naar jouw verhaal en wensen en vertaalt deze naar een prachtig product. Ook geeft zij pakkende adviezen. Met Meike haal je iets goeds in huis.”
Sjaak Muller, eigenaar
 

HOEZO_visitekaartjes

HOEZO_briefpapier

HOEZO_homepage

HOEZO_vervolg

Hoezo_illustatie

Terug naar homepage Naar boven